Intrebari si raspunsuri

Cine se poate înregistra?
Orice persoană cu statut clar: necăsătorit, divorțat, văduv cu vârstă între 18-90 ani cu diverse situații sociale și profesionale.

Cine plătește? Cum se plătește?
Pentru înscriere nu se percepe nici o suma. acest serviciu este gratuit

Cum se face înscrierea?
Înscrierea se face online accesand butonul LOGIN.  Înscrierea presupune:
– crearea unui cont nou
– introducerea informatiilor dumneavoastra de baza
– adaugarea catorva imagini

Care este siguranța datelor mele personale?
Prive Story proprietate a SC PRIVE RBIG SRL are obligația de prelucra datele dvs doar în scopuri matrimoniale și pentru facturare servicii. După dezactivarea contului de pe websiteul www.privestory.com, toate datele dvs sunt distruse.

Ce urmează după înscrierea pe site?
După ce v-ați înscris, profilul dvs este analizat și este propus membrilor înscriși până în acel moment pe site. Intermedierea și schimbul de date de contact se face doar între persoanele înscrise și doar cu acordul reciproc al acestora.
În momentul în care cineva se interesează de profilul dvs și dorește să vă cunoască, poate sa ia contact cu dumneavoastra prin o cerere de prietenie sau mesaj privat. Depinde doar de dumneavoastra daca doriti sau nu sa comunicati cu peroana respectiva. Părerea dvs în prima fază contează, dar de multe ori se întâmplă ca persoana respectivă să nu fie fotogenică, iar în realitatea să fie cu mult mai drăguță. Să nu uităm că frumusețea interioară ne poate duce fericirea, așa că vă rugăm să nu vă dezamăgiți doar la vederea unei fotografii.

Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

 
×
Creeaza cont Ai deja un cont?
 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up